Rīgas Aeronavigācijas institūts

Aprašymai

Rīgas Aeronavigācijas Institūts (RAI) ir viena no vecākajām mācību iestādēm Latvijā, ar bagātu pieredzi un tradīcijām transporta un aviācijas nozares specialistu apmācībā. 81 gadu laikā sagatavoti vairāk nekā 50 000  dažadu speciālistu: radiotehniķi, aviodispečeri, transporta uzņēmumu vadītāji, ekonomisti-menedžeri transporta jomā, piloti, mehāniķi. RAI ir ieguvis pozitīvu starptautisko ekspertu vērtējumu un  beztermiņa akreditāciju.

Mēs piedāvājam profesionāli orientētas bakalaura un maģistra studiju programmas, kuru ietvaros studentiem ir iespēja saņemt ne tikai augstākās izglītības diplomus, bet arī Eiropas parauga profesionālos sertifikātus un licences savā specialitātē. 

RAI programmas ir veidotas tā, lai no pirmās studiju dienas studentiem būtu priekšstats par attiecīgās profesijas mūsdienu prasībām tirgū, par inovatīvām tehnoloģijām un pasaules standartiem uz kurām jāorientējas studiju laikā un profesionālajā darbībā.

RAI ir visu veidu nepieciešamās akreditācijas un licences specialistu apmācībai sekojošās profesijās:

  • Transporta uzņēmuma vadītājs;
  • Loģistikas vadītājs;
  • Inženieris-avio mehāniķis;
  • Aviodispečers;
  • Elektronikas inženieris;
  • Inženieris-pilots.

Aviācija, Aeronavigācija, Pilots, Aviotehnika, Aviomehāniķis, Transports, Loģistika, Uzņēmējdarbības vadība, Vadība, Aviodispečers, Elektronika, Lidosta, Ekonomika, Transporta organizēšana, Transporta likumi, Uzņēmējs, Navigācija, Komercdarbība, Radars, Navigācija, Radionavigācija, Radioelektronika, Sadzīves tehnika, Audio tehnika, Videotehnika, Signalizācija, Videonovērošana.

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis, Susijusios įmonės
Statistika:
Pilnai peržūrėta : 25030
Parodytas paieškos rezultatuose : 83066
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Kalves, laisvalaikio namai
Kalves, laisvalaikio namaiNamas savaitgaliams ant Kalvenes ežero kranto.
Kāli, svečių namai
Kāli, svečių namaiPoilsis prie ežero 10 min nuo Rygos, Bauskės kryptimi. Stalų serviravimas, r pirtis, žvejyba.
Stila Elements
Stila Elements"Stila Elements" - klasikinio dekoro ekspertas, elegantiški eksterjero ir interjero dizainai, naudojant tokias medžiagas kaip medis ir gipsas.
Virškalni, ZS, gerinimo darbai, apželdinimas
Virškalni, ZS, gerinimo darbai, apželdinimasZ / s Virškalni pagrindinė veikla - aplinkos tvarkymo projektų rengimas ir sodų apželdinimas. Be to, didmeninė ir mažmeninė prekyba pačių išaugintais rožių sodinukais ir daugeliu kitų augalų.
SPA Estonia, spa viešbutis
SPA Estonia, spa viešbutisSPA Estonia gydymo ir reabilitacijos centras. Šiuolaikinės galimybės atstatomajam gydymui, malonus aptarnavimas ir geros gyvenimo sąlygos puikiam poilsiui.
Jena motors, SIA, poilsio ūkis
Jena motors, SIA, poilsio ūkisKeturačių, motorolerių, motociklų, vandens motociklų ir sniego motociklų nuoma ir pardavimas. Sporto įrangos nuoma.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santechnikos prekyba ir gamyba. Įkurta 1996 m. Vasario 23 d. Tai 100% Latvijos įmonė, išaugusi iš mažo šeimos verslo į stabilią, saugią, dinamišką santechnikos gamybos ir prekybos įmonę Latvijoje. Gamina lanksčias pavaras ir maišytuvus su prekės ženklu MAGMA. Bendrovės tikslas yra parduoti geriausius maišytuvus. Bendrovė klientams teikia maksimalų įmanomą paslaugų paketą, pradedant konsultacijomis ir baigiant jų įgyvendinimu prekyboje.
Vila VAKARĖ , svečių namai
Vila VAKARĖ , svečių namaiVila VAKARĖ šeimyninis viešbutis Palangoje, įsikūręs ramioje žaliojoje zonoje, šalia miesto stadiono. Pėsčiomis iki jūros ar centro - 15 min.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma