Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Gundega-E, SIA

Gundega-E, SIA

Pilskalna iela 2, Baldone, Ķekavas novads, Latvija, LV-2125
(+371) 29203104
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Mes epilskalns verpalai

Mezgimas – vienam tai hobis, kitam darbas, kitam ramybės išsipildymas. Kilpa po kilpos ir sukuriamas naujas rūbas - kojinė, šalikas, kepurė, megztinis ir tai tavo, kažkas ypatingo ir nepakartojamo tik tau.

Mezgau nuo vaikystės, prisimenu, kaip močiutė, mano Akis, taip ją vadinau, išmokė megzti pirmuosius raštus, tada buvo padaryta pirmoji skara lėlei, tada man, tada kojinės, pirštines iki pirmo megztinio, kuriuo labai didžiavausi. Ir tai ne tik mezgimas, bet ir prisiminimai. Tai ir prisiminimai apie tai, kaip kraičio skrynia buvo užpildyta megztomis kojinėmis ir pirmosiomis pirštinėmis mergaitėms.

Bėgant metams laiko mezgimui liko mažiau, bet siūlai į mano gyvenimą įžengė nauju pavidalu, pradėjau juos pardavinėti ir dabar verpalų parduotuvė išaugo į mano širdies reikalą, į kurį investuoju savo darbą, energijos, ieškant naujų dalykų, vis labiau pildant lentynas ir sukeliant susidomėjimą mezgimu ir kituose.

Kadangi Rygoje nesame verpalų parduotuvė, sukūrėme galimybę įžengti į mūsų siūlų epilskalns siūlų pasaulį internete. Mielai atsakysime į jūsų klausimus ir padėsime surasti tinkamiausią gumulą ir spalvą. Užsukite į mūsų elektroninę parduotuvę ir užmegzkite draugystę su mumis.

Sukūriau savo prisiminimų istoriją, galite ją susikurti ir Jūs bei drąsiai pasidalinkite mūsų tinklaraštyje, užpildykime savo krepšelį ne tik gumuliukais, bet ir prisiminimais.

Su meile Ilga.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVerpalai    Kojinių verpalai    Vilnoniai verpalai    Alpakos verpalai    Angoros verpalai    Moherio verpalai    Medvilniniai verpalai    Makrame verpalai    Verpalai vaikams    Turkiški verpalai    Dėmėti siūlai    Savaime dryžuojantys verpalai    Akrilo verpalai    Merino verpalai Siuvimo ir rankdarbių aksesuarai    Mezgimo komplektai Prekės sodui    Sėklos    Svogūninės gėlės    Vazonai gėlėms    Mineralinės trąšos    Įrankiai sodui
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 10617
Parodytas paieškos rezultatuose : 34230


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
HBH Juozo alus , poilsio centras
HBH Juozo alus  , poilsio centrasJūsų paslaugoms salės tiek mažoms, tiek didelėms grupėms. Įsimylėjėlių poroms ir šeimoms, pažymėtinų, istorinių datų šventimas.
VI&P, metalo apdirbimas
VI&P, metalo apdirbimasMes siūlome miltelinio dažymo paslaugas. Padengimas nuo mažų varžtų iki didelių detalių, individualių namų, dizaino projektai.
Granda, staliaus darbai
Granda, staliaus darbaiFirma Granda, dailidžių dirbiniai. Laiptų gamyba ir montavimas, baldų gamyba, alaus statinės iš ąžuolo, pirties kubilai ir kurenami kubilai, mediniai kubilai.
Nordmen, parduotuvė
Nordmen, parduotuvėKlasikiniai, elagantiški verslo kostiumai - žmonėms,kurie nori jaustis patogiai. Vyras su kostiumu iš "Nordmen" jausis užtikrintai, o jo drabužis bus nepriekaištingas.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
Vienkiemis, poilsio kompleksas
Vienkiemis, poilsio kompleksasSodyba Vienkiemis, Akmenos upės lygumoje, 10 km iki Palangos. Nakvynė poilsio nameliuose, apartamentuose, dviviečiuose numeriuose ar senoje klėtyje.
Mucenieki, laisvalaikio namai
Mucenieki, laisvalaikio namaiPoilsio namai su pirtimi. 20 minučių kelio nuo Rygos. Poilsis prie Lielupės, valtys, žvejyba ...
Bērnu sala, vaikų prekės
Bērnu sala, vaikų prekėsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Visi banneri