UAB Tvora, vartai, tvoros, automatika

Aprašymai
UAB Tvora - tai siauros specializacijos įmonė, parduodanti visų tipų tvoras ir susijusias prekes. Todėl klientas gali tikėtis plataus produkcijos asortimento ir profesionalių specialistų konsultacijos. Mes esame oficialus atstovai daugelio Europos gamintojų Baltijos šalyse. Modulinės tvoros – naujų tvorų era Visos modulinės tvoros pasižymi nepaprastu ilgaamžiškumu, universalumu, estetiškumu, gausia spalvinės paletės įvairove. Šios tvoros, vartai ir varteliai gaminami iš unikalių „ALUZINC“ štakėtlenčių-profilių – dėl savo išskirtinių antikorozinių savybių štakietlentės yra daug pranašesnės už paprastai cinkuotus profilius. Jų atsparumas korozijai yra net 12 kartų didesnis nei cinkuotų profilių. Plastikas prieš medį Kam pirkti medinę tvorą, jei yra plastikinis analogas! Plastikinių tvorų kaina yra itin patraukli, jų nereikia dažyti – jos yra pagamintos iš gryno karštai štampuoto 100% PVC. Plastikinėms tvoroms nereikia jokios tradicinės priežiūros, jos ilgaamžiškumas leidžia Jums pamiršti kasmetinį dažymą, puvimą, cheminį apdirbimą, rūdijimą bei kitas su medinėmis tvoromis susijusias problemas. Tvorų surenkami pamatai Tai novatoriŠkas būdas greitai, pigiai ir tvirtai pastatyti tvorą, naudojant tik sujungimo elementus. Naudojant tvoros surenkamus pamatus/vejos bordiūrą išvengiama didelių betonavimo bei kitų daug darbo reikalaujančių darbų. Gaunant universalią estetinę betoninę konstrukciją, Jūs taupote ne tik laiką, bet ir pinigus. Dirbtinė gyvatvorė Tai naujas ir palyginus pigus būdas visada turėti žalią ir estetiškai atrodančią gyvatvorę. Į tvorą iš metalinio tinklo su rombo formos skylutėmis vertikaliai pratęsiami dirbtiniai augalai. Puiki išvaizda žiemą-vasarą ir apsauga nuo kaimynų akies! Granito akmens grindinis Granito akmens grindinis - tai Jūsų namų vizitinė kortelė. Net nedidelis kiekis natūralių akmenų atgaivins nuobodų ir pilką betoninio grindinio vaizdą priešais Jūsų namą. Granitinės trinkelės - tai patvari ir puošni medžiaga. Jas galima naudoti kaip atskiros kompozicijos elementus arba kartu su betoniniais gaminiais. Granito trinkelėmis išklotas įvažiavimas į kiemą ne tik suteiks prestižinę išvaizdą Jūsų namui, bet ir tarnaus kaip ilgaamžė ir praktiška danga.
Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 69970
    Parodytas paieškos rezultatuose : 552083
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Mežotnes pils, pilis
    Mežotnes pils, pilisMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
    Elīna Sila Art
    Elīna Sila ArtMedžiaginės sauskelnės ir sauskelnės kūdikiams ir vaikams. Siuvinėjimo paslaugos. Individualizuotas siuvinėjimas ant įvairių audinių gaminių – marškinių, krepšių, kepurių, rankšluosčių, prijuosčių ir kt. Įmonės logotipo siuvinėjimas. Siuvinėjimas personalizuotoms dovanoms vestuvėms, krikštynoms, Kalėdoms, visokioms šventėms ir kt.
    AGUZ, SIA
    AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
    Dūšeļu kempings laivas
    Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
    Jette, taikomoji dailė
    Jette, taikomoji dailėAmatniecības uzņēmums Jette. Tradicijų išsaugojimas ir dekoratyvinio siuvinėjimo darbai. Siuvinėjimo meno darbai iš odos.
    Restorer, SIA
    Restorer, SIAIkonų ir paveikslų restauravimas. Senovinių ir šiuolaikinių dekoratyvinių paveikslų rėmelių atstatymas ir restauravimas. Paauksavimo atstatymas.
    Vilar Hotel, viešbutis
    Vilar Hotel, viešbutis„Vilar Hotel SPA“ yra Aizkrauklėje, už 90 km nuo Rygos. Čia galite pamiršti miesto šurmulį, tikrai atsipalaiduoti ir pailsėti su savo mylimais draugais ir šeima. Viešbutyje „Vilar“ yra jaukūs kambariai, vieta, SPA centras, treniruoklių salė ir teniso kortai.
    Zobārstniecības centrs Svenata
    Zobārstniecības centrs SvenataOdontologijos centras Svenata. Aukštos kvalifikacijos specialistai, moderniausia stomatologijos įranga gydyti ir užkirsti kelią žandikaulio ir burnos ertmės ligoms.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma