KraBS, metalo apdirbimas

Aprašymai

SIA "KraBS" siūlo įvairių tipų metalines konstrukcijas ir gaminius (tvoras, vartus, turėklus, laiptus, vairinės, šiltnamius, stogelius ir kt.).

Pagal kliento pageidavimus gaminame ir nestandartines konstrukcijas - patalpų interjero elementus, baldus su dekoratyviniais metaliniais elementais, šviestuvus ir kt.

Įmonė siūlo šiuolaikišką žaliuzių ir užuolaidų asortimentą - ritininius, klostuotuosius, kasetinius, medinius, aliumininius, tinklelius nuo uodų, kiekvienas klientas ras sau tinkamiausią savo namą, butą, biurą.

Visų tipų automatinės sistemos.

Platus saulės spindulius atspindinčių audinių ir apsaugančių nuo saulės audinių asortimentas - tamsinamas.

Bendrovė taip pat neseniai pradėjo veikti saulės energijos srityje. Siūlome kelių tipų saulės baterijas, taip pat jų tvirtinimo elementus ir laikiklius.

Mes padėsime jums rasti geriausią ir tinkamiausią rinkinį būtent jums ir jūsų poreikiams!

Taip pat galima nusipirkti ar užsisakyti įvairiausių darbo drabužių.

Platus žaliuzių ir audinių pavyzdžius galima apžiūrėti mūsų biure, Strautnieku gatvėje 39, taip pat mes einame į objektus, atliekame preliminarų objektų vertinimą ir kitų rūšių paslaugas pagal kliento norus ir poreikius.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 82607
    Parodytas paieškos rezultatuose : 1864145
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Gaujas Lukss, kavinė - pokylių salė
    Gaujas Lukss, kavinė - pokylių salėKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
    Porto Resort, viešbutis
     Porto Resort, viešbutisPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
    Juris Tumulkāns
    Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
    Kaktusu māja
    Kaktusu mājaLolita Bālere yra rankdarbių meistrė, su didžiuliu pasisekimu eksponuojanti savo darbus keliose Latvijos bibliotekose. „Lolita“ kolekcijoje yra 250 megztų ir nertų kaktusų, taip pat įvairių šedevrų. Laisvalaikiu mėgaudamiesi rankdarbių kolekcija, parodos savininkė siūlo gurkšnoti šiltą arbatą ir aromatingą kavą jaukioje poilsio zonoje. Visus „Cactus Home“ produktus galima įsigyti.
    Laba pirts, pirtis - poilsio kompleksas
    Laba pirts, pirtis - poilsio kompleksasBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
    Odzienas muiža, dvaras
    Odzienas muiža, dvarasMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
    Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
    Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissHusqvarna, Stiga, Partner, JONSERED ir Alpina miškininkystės ir sodininkystės technika - elektriniai pjūklai, žoliapjovės, krūmapjovės, vejapjovės, traktoriai,
    Arņa Preisa keramikas darbnīca
    Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma