Aprašymai

Granite ir ģimenes uzņēmums, kas ir nodots nākamās paaudzes rokās. Uzņēmums tika dibināts deviņdesmitajos gados un Latvijā veiksmīgi darbojās vairāk kā 20 gadus. Uzņēmums specializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.

Veicam visa veida betonēšanas darbus. Savos izejmateriālos izvēlamies TIKAI kvalitatīvu granītu, kas tiek ievests no Zviedrijas, Somijas un Karēlijas - tas ir īpaši piemērots mūsu klimatam, jo atšķirās ar augstu salizturību, mazu ūdensuzsūci un ir ļoti izturīgs pret apkārtējo vidi kopumā. Tieši tāpēc visiem saviem padarītajiem darbiem dodam GARANTIJU, jo esam pārliecināti un spējam atbildēt par kvalitāti un materiāla ilgmūžību.

Mēs arī veicam augstas klases gravēšanas darbus, izmantojot tikai jaunākās tehnoloģijas - augstas izšķirtspējas dabas skati un cilvēku portreti, kas datorizēti tiek apstrādāti un vēlāk ar CNC gravēšanas iekārtu iegravēti akmenī. Piedāvājam arī dzīvnieku portretu gravēšanu.

Kapu labiekārtošanas darbus veicam visā Latvijas teritorijā; darbus esam veikuši tādās pilsētās kā Jelgava, Tukums, Sigulda, Rucava, Liepāja, Alūksne, Smiltene, Engure un citās pilsētās.

Kāpēc mūs izvēlās?

Mēs izmantojam tikai kvalitatīvus materiālus;

Augsta kvalitātes garantija;

Piedāvājam vislabāko cenu bez jebkādām slēptām izmaksām;

Optimāli izpildes termiņi;

Individuāla pieeja un risinājums katram klientam.

Mums ir pienākuma apziņa veikt savu darbu godprātīgi, jo vēlamies, lai par mums runā apmierināti pasūtītāji un lai viņiem tiktu aiztaupītas raizes vismaz uz 20-30-40 gadiem, ja ne ilgāk!

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 10623
    Parodytas paieškos rezultatuose : 84021
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Tuvs, SIA
    Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
    Granīts O, SIA
    Granīts O, SIAĮmonė užsiima paminklų, akmeninių sodo skulptūrų ir interjero elementų gamyba.
    Zariņi, svečių namai
    Zariņi, svečių namaiSveiki atvykę į svečių namus "Zarini". Pirtis su baseinu, sauna, infraraudonųjų spindulių pirtis, nakvynė. Patalpos banketams ir iškilmėms.
    VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontas
    VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontasGaminame, parduodame ir prižiūrime tiek automatines, tiek rankines elektronines svarstykles ir svėrimo sistemas. Mes bendradarbiaujame su pasaulyje pirmaujančiais masto ir masto komponentų gamintojais, siekdami teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas visiems verslo sektoriams.
    Purgaiļi, svečių namai
    Purgaiļi, svečių namaiSvečių namai Purgaile. Miegamieji, maistas, pirtis, patalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, sporto aikštelė, galima maudytis, vietos piknikams ir palapinėms.
    Ūdensdzirnavas, svečių namai
    Ūdensdzirnavas, svečių namaiPoilsio centras vėl atstatyto malūno patalpose. Salė iškilmėms. Sauna su baseinu, liukso apartamentai su sūkurine vonia ir židiniu. Patogus apgyvendinimas.
    Latgales galdnieks, IK
    Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Baldų gamyba ir restauravimas, laiptų ir durų gamyba, rąstai. Masyvo medis, klijuota fanera, MDF, laminatas. Impregnuoti, lakuoti arba dažyti dirbiniai, kaip klientas pageidauja.
    PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centras
    PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centrasDažasvydis PIF PAF. Siūlome sportinio žaidimo ir azartinio pomėgio derinį - dažasvydį. Taupykite jūsų laiką ir degalus: mes esame apie 20km atstumu nuo Rygos centro.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma