Aprašymai

TIPI VILLAGE arba vigvamų kaimas – rami, natūrali ir vaizdinga vieta toli nuo miesto triukšmo ir šurmulio. Rami vieta prie šventųjų Kėvelės šaltinių ir Kėvelės kaimo, šalia tvenkinio ir miško. Netoliese yra 3 pilys - Vecauces pilis, Jaunauces pilis ir Lielauce pilis, taip pat vyninė. „Tipi Village“ yra puiki vieta keliaujantiems pavieniui, poroms ir šeimoms, norintiems atsipalaiduoti ir sugrįžti į Motiną gamtą.

Mes siūlome jaukią atmosferą su viskuo, ko reikia įkvepiančioms, atpalaiduojančioms, atsipalaidavimo stiliaus atostogoms. Siūlome Natural SPA – vonias ir dušus po žvaigždėmis su šiltu vandeniu ir Tipi pirtį – guodžiančią, sveiką ir ypatingą patirtį.

Džiaugiamės galėdami parodyti jums kaimo gyvenimo būdą!

Ateikite ir mėgaukitės paprastu gyvenimu gražioje ir tvarioje kaimo vietovėje!

Glamping yra orientuotas į pojūčius ir nuotykius! Jei esate gamtos mylėtojas ir norite mėgautis nauja nakties patirtimi, ši vieta skirta jums!

TIPI VILLAGE siūlo galimybę pernakvoti mūsų didelėse Tipi palapinėse ir mėgautis dviejų tipų atmosfera:

  • Laukinė gėlė - patogumai su lova, interjero daiktais, terasa, gultais ir hamakais.
  • Gamtos balsas – autentiška Tipi palapinės atmosfera, kurią papildo laužas, pievų gėlės, boho stiliaus dekoracijos.

Jei esate klasikinio poilsio mėgėjas, siūlome dviejų asmenų poilsio namelį „Kadiki“ šalia tvenkinio.

Jei pas mus lankotės didesnėje draugų kompanijoje, visas Tipi kaimas yra jūsų žinioje!

Patiekiame sveikus pusryčius, paruoštus su meile iš vietinių produktų. Pusryčius patiekiame Jūsų pasirinktoje vietoje – terasoje arba pievoje.

  • Tipi palapinė Laukinė gėlė - 85 eur *
  • Tipi palapinė Gamtos Balsas - 60 eur*
  • Kempingas Kadiki - 60 eur *
  • Galimos papildomos vietos Tipi palapinėje Gamtos balso ir kempingo namelis Kadiki - 15 eur/asm
  • Galima užsisakyti pusryčius, 7 eur/asm
  • Leidžiama apsistoti su augintiniu - 10 eur.

* 1 nakvynė 2 asmenims

Jūsų patogumui ir laisvalaikiui:

  • plaukimo zona
  • pikniko stalas, grilis, laužavietė, wc
  • šaudymas iš lanko, miško takas, žygiai pėsčiomis
  • SUP lentos
  • laukinė vonia
  • kubilas su aeromasažu
  • pop-up piknikai, pietūs miške, nuotykiai lauke
  • palapinių aikštelės
  • Tipi pirtis
  • lauko dušas
  • Muziejus

Unikali vieta lauko renginiams

TIPI VILLAGE - Jūsų kūrybinės kultūros ir meno erdvė gamtoje. Sveikiname renginių organizatorius mūsų tylos ir ramybės uoste! Didelis plotas jums su Tipi palapinėmis atmosferos centre. Tipi kaimo atmosfera tinka meno plenerams, saulėlydžio koncertams, rekolekcijoms, jogos ir meditacijos dienos stovykloms bei kitai kūrybinei veiklai, tiek privatiems ir įmonių renginiams, tiek viešiems apskrities renginiams kaime.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 5375
    Parodytas paieškos rezultatuose : 89614
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centras
    PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centrasDažasvydis PIF PAF. Siūlome sportinio žaidimo ir azartinio pomėgio derinį - dažasvydį. Taupykite jūsų laiką ir degalus: mes esame apie 20km atstumu nuo Rygos centro.
    Ergoss, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
    Ergoss, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis"Ergoss". Prekyba medienos plokštėmis - faniera, baldine faniera, OSB plokštėmis. Išpjovimas pagal užsakymą. Individualūs baldai. Sukurta klientų bazė.
    Līcīši, poilsio kompleksas
    Līcīši, poilsio kompleksasDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
    Mauriņi, svečių namai
    Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
    Toss Boulinga Halle
    Toss Boulinga HalleBoulingas, biliardas, restoranas ir baras. Čia jūs galite praleisti gerą savaitgalį. Puiki vieta sporto renginiams, banketams ir šventėms.
    Improvement, SIA
    Improvement, SIAKraštovaizdžio sutvarkymas. Trinkelių klojimo ir klojimo paslaugos. Birių krovinių (žvyras, smėlis, dolomito skalda, juodžemis) pristatymas. Traktorių paslaugos. Žemės darbai Kelių tiesimas.
    Eglieni, svečių namai
    Eglieni, svečių namaiSvečių namai Eglieni kviečia Jus praleisti laiką ir mėgautis sveiku poilsiu ištisus metus. Patogūs, jaukūs kambariai, WiFi, pirtis, karaoke, tvenkinys. Nuo Rygos - 30 minučių.
    Imantas Tirgus, SIA
    Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma