Eģīši, ZS

Aprašymai

Ūkininkystė užsiima grūdų auginimu, smilčių aviečių auginimu ir plėtoja turizmo sektorių. Ūkininkystės vizija yra dirbti darniai su gamta ir dalintis ja su kitais - būti čia ir dabar, paliesti žemę, išgirsti gamtos garsus, įkvėpti gryno oro, pajusti vėją. Gamtos grožis smilčių sodo apylinkėse, kur vasarą čiulba upelis ir cypso paukšteliai, o žiemą sniegas žiba saulės spinduliuose, kuriant idilišką ramiam poilsiui, kur randamas pusiausvyros ir harmonijos. Latvijos gamta yra stebuklingai graži pavasarį, kai sultys sprūsta iš žemės, vasarą, kai oras kūpina karščiu, rudenį, kai grūdai ir smilčių uogos subręsta, ir žiemą, kai sniegas šoka kaip deimantas. Ūkininkystė bus atvira visiems, kad mūsų svečiai galėtų mėgautis mūsų ūkininkystės grožiu.

Šiuolaikiniame pasaulyje neįsivaizduojama be judėjimo, judėjimo ir gyvenimo įvairovės, tai reiškia nenusirišimą nuo vieno konkrečio gyvenamosios vietos. Internetas, ryšiai, televizija visada yra su mumis, ir mes galime atsakyti į svarbius darbo ir kasdienius klausimus iš bet kur. Ūkininkystės apgyvendinimo pasiūlyme bus jauki medinė namelio konstrukcija su palėpė, židiniu, hidromasažo baseinu ir terasa.

Tikslinė auditorija yra šeimos su vaikais iš miesto, dviese poilsiui, nuotolinio darbo specialistai, keliautojai ir draugų grupės. Žmonės išeina iš miesto, kad mėgautųsi gamta, eitų pasivaikščioti, žygiuoti, apžiūrėtų miesto ir gamtos objektus. Patogiose poilsio namelių vietose galima praleisti naktį ir kitą dieną vėl tęsti Latvijos pažinimą. Sekant pasaulio tendencijoms, latviai taip pat nori būti nepriklausomi nuo konkrečios vietos, todėl namelis bus nuomojamas ilgam laikui, jei klientas to pageidauja. Vieta yra privalumu klusioje kaimo teritorijoje, randasi Latvijos viduryje ir pasiekiama iki poilsio namelių per asfaltuotą kelią. Smilčių namelis yra 113 km nuo Rygos, 25 km nuo istorinės ir vaizdingos Kokneses, 11 km nuo Vecbebru istorinių dvarų vietų.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 4514
    Parodytas paieškos rezultatuose : 28624
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Acrulat, SIA
    Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
    Tāti, kempingai
    Tāti, kempingaiKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
    Pirts Asni, pirtis
    Pirts Asni, pirtisPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
    Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsKrc "Jaunķemeri" - sveikata iš gamtos! Naujosios fizinės terapijos metodai, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
    Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijos
    Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijosUAB Indigo Lina gamina visą parengiamąjį ciklo valdymo programas ir projektus bendrai finansuoja ES struktūriniai fondai - ASF ir ERAF
    Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksas
     Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksasSporto centras Sejas valsčiuje. Rankinio, mini futbolo, krepšinio ir tinklinio standartinio dydžio sporto aikštelių salė.
    Dental Art, stomatologija
    Dental Art, stomatologijaOdontologijos klinika Dental Art siūlo įvairias dantų procedūras: gydymas, protezavimas, implantai, higiena.
    Deko Alianse, gėlių salonas
    Deko Alianse, gėlių salonasSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes 14, Ryga 14, vasario mėn. Dirbame iki 20:00 val. Siūlome gėlių pristatymą - 67282841www.dekoziedi.lv
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma