Baltic Media, vertimų biuras

Aprašymai

Jūsų partneris dirbant su Skandinavijos, Baltijos regiono ir Rytų Europos kalbomis. Vertimų ir kalbų mokymo įmonė „Baltic Media Ltd“ dirba jau nuo 1994-ųjų ir specializuojasi Skandinavijos, Baltijos regiono ir Rytų Europos kalbose.

„Baltic Media Ltd“ siūlo kalbinio bendravimo paslaugas, tokias kaip vertimai raštu ir žodžiu, kalbų ir bendravimo kursai, taip padėdama savo klientams bendrauti pasaulio daugiakalbėje aplinkoje.

Strateginį „Baltic Media“ tikslą aiškiai išreiškia mūsų šūkis — „Tiksli mintis tinkama kalba“, o to siekiame teikdami aukštos kokybės vertimo raštu ir žodžiu, taip pat kitas paslaugas, susijusias su kalbiniu bendravimu įmonėms, viešosioms ir privačioms įstaigoms, bei siekdami tapti ištikimu šio rinkos sektoriaus paslaugų teikėju, kurį gerbia ir klientai, ir konkurentai, ir mums paslaugas teikiantys asmenys.

Norint šiais laikais sėkmingai konkuruoti vietos ir pasaulio rinkoje, būtini kalbos įgūdžiai ir bendravimo teorijos išmanymas bei patirtis. „Baltic Media“ siūlo visas šias paslaugas.

„Baltic Media“ parduoda protinio darbo produktus, sukurtus kvalifikuotų ir patyrusių specialistų, o taip pat į klientus orientuotas paslaugas.

Esminiai principai * Gerbti klientų interesus teikiant profesionalias, aukštos kokybės ir laiku atliekamas paslaugas. Prieinamumas klientams ir jų poreikių supratimas. Klientas turi jausti, kad gali pasitikėti „Baltic Media“.

* Užmegzti ilgalaikį bendradarbiavimą su savo klientais; „mokyti“ klientus išaiškinant jiems specifinius jų perkamų paslaugų aspektus, garantuoti kokybę ir kt.

* Skatinti besivystančią, demokratišką ir į rinką orientuotą darbo aplinką bei darbo kultūrą pačioje įmonėje.

* Gerbti darbuotojų ir įmonei paslaugas teikiančių asmenų interesus elgiantis su jais oriai, užtikrinant jiems galimybes gilinti savo profesinius įgūdžius ir kelti kvalifikaciją, sudarant palankią socialinę aplinką ir gerbiant kiekvieno darbuotojo bei įmonei paslaugas teikiančio asmens individualumą.

„Baltic Media“ siekia užtikrinti, kad ne tik mūsų klientams, bet ir darbuotojams bei įmonei paslaugas teikiantiems asmenims patiktų dirbti ir bendradarbiauti su mūsų įmone.

Įmonė buvo įkurta 1991 metais Švedijoje, o 1994-aisiais buvo įsteigta antrinė įmonė Latvijoje.

Pagrindinės paslaugos: * Vertimai, lokalizavimas * Korektūra * Reklaminių tekstų kūrimas * Kalbinės konsultacijos * Teksto failų formatavimas, konversija ir maketavimas * Stalinės leidybos paslaugos * Vertimas žodžiu (sinchroninis ir nuoseklusis) * Kalbų kursai (mokymas grupėse ir individualiai) * Bendravimo ir viešųjų ryšių kursai

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis, Susijusios įmonės
Statistika:
Pilnai peržūrėta : 22379
Parodytas paieškos rezultatuose : 425459
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Rubīni, apartamentai
Rubīni, apartamentai Rubini yra graži ir jauki vieta svečiams iš Ventspilio. Kambariai puikiai įrengti kaip atskiri 2-3 kambariai
Avotkalni, poilsiavietės
Avotkalni, poilsiavietėsVieta poilsiui Avotkalni siūlo puikų poilsį ant upės Salacas kranto - vietos piknikams ir palapinėms, sporto aikštelės, įvairus inventorius, vaikų žaidimų aikštelės, plaukiojimas valtimis ir važinėjimas dviračiais, žvejyba.
Terion, veterinarijos klinika
Terion, veterinarijos klinikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
Ričarda kamīni, dumtraukių salonas
Ričarda kamīni, dumtraukių salonasRičarda židiniai nori, kad jūsų židinio interjeras būtų skirtingas ir pilnai tenkintų jūsų poreikius. Jūs galite užsakyti židinio kapsulę ir apdailą pagal savo skonį.
Nemuno Turas, svečių namai
Nemuno Turas, svečių namaiSveciu namai Nemuno Turas kviečia pailseti grazioje kaimo turizmo sodyboje prie Kauno.Visai salia maisto prekiu parduotuve, kavine – baras. Pasiekti Kauno centra tereikia 15 min.
Sauleskalns, pirtis
Sauleskalns, pirtisSvečių namai "Sauleskalns" - 19km nuo Rygos. Iki 50 žmonių. Pirtis, baseinas. Maža pirtis - iki 15 žmonių, tvenkinys.
Lidums SIA, medžio apdirbimas
Lidums SIA, medžio apdirbimasPerdirbame kaip apvalią medieną, taip ir pirktą medieną. Daugiausiai naudojime vietos pušį.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma